Horoscoop
Horoscoop

Horoscoop Tweelingen 21 oktober

Algemeen

Dit is een moment dat je je niet af moet laten leiden, vertrouw op je gevoel en niet op hetgeen dat anderen zeggen. Goooooood morning, het is tijd om eens tot wat nieuwe inzichten te komen, neem daar de tijd voor. Tijd is een mooi gegeven voor je, het zal je duidelijkheid geven over hoe jouw omgeving op jou reageert. Onderneem de komende periode meer met je direct vriend(in) en spreek de dingen door die jullie willen gaan doen zodat er geen verwarring komt.

Werk

Doe niet aan gokken, wees verstandig en geef je geld alleen weldoordacht uit. Een verleidelijk zakelijk aanbod heeft twee kanten. Let erop dat je je uitgaven aanpast aan je portemonnee zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Speel gewoon eens een spelletje en kijk hoe het je vergaat, gaat het goed kopieer dit dan naar de echte wereld.

Liefde

Je bent op dit moment niet echt verlegen want je maakt toch echt wel makkelijk contact met nieuwe personen. Pak dat geluk vast en doe er iets mee, laat het niet glippen. Blijf eerlijk en geef het toe als je iets fout hebt gedaan. Iemands aandacht krijgen is best leuk, maar je weet eerlijk gezegd nog niet echt wat je zelf voor deze persoon voelt.

Gezondheid

Nog even geduld en je voelt je net als Hercules, sterk en fit. Blijf uit de buurt van toenemende druk. Er is geen enkele reden tot paniek, maar probeer wel iets oplettender te zijn. Je beschikt over veel kracht, zit vol energie en hebt zin om bezig te zijn.