Horoscoop
Horoscoop

Horoscoop Stier 21 oktober

Algemeen

Stop geen tijd in zaken die wazig en twijfelachtig zijn, die gaan jou niet dat succes opleveren. Actief zijn, dat kan jij wel maar neem ook je rustmomenten want die zijn zeker net zo belangrijk voor je. Wow, dat was wel even een wat mindere periode maar het ergste is geweest. Neem even wat tijd voor jezelf. Blijf scherp en laat je totaal niet beïnvloeden door negatieve invloeden, gebruik je gezonde verstand en dan komt het wel goed.

Werk

Let een beetje op wat je doet, je werklust kan ten koste gaan van waardevolle dingen. Vandaag is een dag van innerlijke rust en tevredenheid, niet van onzekerheid, waarvan je anders misschien veel last hebt. Even een dagje op je portemonnee zitten; zorg ervoor dat anderen geen geld van je aftroggelen. Alles is vandaag met hard werken verbonden.

Liefde

Je wordt onrustiger omdat een bepaald verlangen ontstaat voor opwindende belevenissen. Neem initiatief, luister naar je hart en laat je zien. Alleen dan krijg je de dingen voor elkaar die je graag wilt. Familie is voor iedereen belangrijk, probeer met jouw enthousiasme en overredingskracht de banden gebonden te houden, harmonie is belangrijk. Je mag best wat positiever zijn. Zijn er onenigheden met jouw anchor, los het dan gewoon op.

Gezondheid

Je staat redelijk centraal, dus wat je gedaan hebt, moet je misschien nogmaals doen. Je maakt je op zich niet al te druk en zeker niet over het leven. Je voelt je soms alsof je bergen kunt verzetten, maar bij de minste tegenslag zet je bij de pakken neer. Kom op, schouders eronder. Krop je problemen niet op, daar krijg je alleen maar last van.