Horoscoop
Horoscoop

Horoscoop Steenbok 21 oktober

Algemeen

Goooooood morning, het is tijd om eens tot wat nieuwe inzichten te komen, neem daar de tijd voor. Alle actie is nu even een reactie, houd dit in de tang en zorg dat het geen eigen leven krijgt. Dit is een moment waarop je je niet af moet laten leiden, vertrouw op je gevoel en niet op hetgeen dat anderen zeggen. Durf te vragen om hulp bij iets wat je lastig vindt, niet gevraagd is altijd nee.

Werk

Probeer een compromis met jezelf te sluiten. Innerlijke rust kun je bereiken door je wil te volgen en zelfs door vaker van je af te bijten. Goede financiën op dit moment, zal dat een mooie voorbode zijn voor later? Houd je financiën in de gaten, ondanks dat je hier vaak een aparte aanpak voor kiest.

Liefde

Er zou vandaag wel eens een zeer interessante ontmoeting plaats kunnen vinden. Alle sterren staan jouw kant op en dus gunstig. De serieuzere zaken stel je liever nog even uit, die komen later wel. Je persoonlijkheid en altijd controlerende overzicht in nagenoeg alle omstandigheden leiden ertoe dat jij de drijvende kracht in een relatie wordt.

Gezondheid

Als je het moeilijk vindt in je eentje aan sport te doen, zoek dan medestanders in je vriendenkring en maak vaste afspraken. Ga eens wat vaker naar buiten om nieuwe energie op te doen. Gebruik al je vrije tijd om lekker te rusten. De kracht van herstel zit in jezelf.