Horoscoop
Horoscoop

Horoscoop Schorpioen 21 oktober

Algemeen

Stop nu even met dat ijdele gedoe en je trots, er moeten dingen gebeuren, doe die gewoon. Het leven is niet altijd een stoelendans. Iemand probeert beter te worden van jouw succes, houd dit in de gaten en probeer dit te sturen. Hallootjes, vandaag kan je eindelijk je aangeboren leidinggevende en organisatorische talenten laten zien, succes. Richt je vandaag op de huiselijke kring, dit moet je koesteren dus geniet ervan en stop er tijd in.

Werk

De tijd is bijzonder gunstig om openhartige en verhelderende gesprekken te voeren. Je bent niet te stoppen: met volle kracht ga je je projecten te lijf, of dat anderen bevalt of niet. Neem de tijd voordat je een bepaalde beslissing neemt op financieel gebied. De komende dagen zul je van alles de zonnige zijde weer kunnen zien en een beetje gelukkiger kunnen zijn.

Liefde

Spreek je liefde uit, laat iemand merken dat je hem/haar sympathiek vindt. Familie is een belangrijk item, zorg ervoor dat je je zoveel als mogelijk afzijdig houdt van allerlei conflicten, uiteraard zolang je eigen belangen hier niet de dupe van worden. Bekommer je om de mensen in jouw omgeving die echt het beste met je voor hebben, dit zal je energie geven. Een ouder persoon heeft het beste met je voor maar dit kan wel je ontwikkeling afremmen, wees kritisch.

Gezondheid

Je voelt je lekker en het lijkt of je de gehele wereld aan kan. Er is geen enkele reden tot paniek, maar probeer wel iets oplettender te zijn. Je voelt je lichamelijk fit en uitgerust.