Horoscoop
Horoscoop

Horoscoop Ram 21 oktober

Algemeen

Zet je beste beentje voor vandaag want het geluk moet verdiend worden. Zweten en hard werken dus en dan zal je daar meer dan voor beloond worden. Samen is beter dan alleen en dit geeft jou hetgeen dat je nodig hebt. Onderneem de komende periode meer met je directe vriend(in) en spreek de dingen door die jullie willen gaan doen zodat er geen verwarring komt. Laat je verrassen door de dingen die deze tijd in je leven gebeuren, sluit je niet af.

Werk

Er gaan zich zoveel kansen voordoen dat jij het misschien wel erg druk gaat krijgen. Ook al kun je nu niet erg veel enthousiasme opbrengen voor je alledaagse beslommeringen, het zal niet veel problemen opleveren. Doe rustig aan, dat voorkomt een vervelende ervaring! Je kunt je ideeën nu bijzonder krachtig naar voren brengen. Pas op dat je ergens niet teveel voor betaalt, anders moet je later vechten om je geld terug te krijgen.

Liefde

Geef eens toe aan die flirt en wacht niet alleen maar af, het zou zonde zijn als je straks een mooie periode overslaat. De lucht vandaag zit vol met allerlei flirts maar wees voorzichtig. Fruit zal moeten rijpen, net als een relatie. Geef het tijd en het zal steeds mooier en beter worden. Stel vandaag grote beslissingen even uit en laat het bezinken.

Gezondheid

Je voelt je heerlijk maar probeer ook het waarom vast te leggen want zo wil je je altijd voelen. Je zelfbewustzijn is bijzonder groot. Stel eens een fruitdag in. Je voelt je een beetje overspannen.