Horoscoop
Horoscoop

Horoscoop Maagd 21 oktober

Algemeen

Laat je verrassen door de dingen die deze tijd in je leven gebeuren, sluit je niet af. Laat de dingen gewoon eens gebeuren en probeer niet altijd de boel te veel te sturen, dit kan namelijk averechts werken. Toon niet altijd je volledige kracht, soms kan het verstandiger zijn om wat terughoudender te zijn om zodoende tot betere gezamenlijke oplossingen te komen. Vergeven is misschien het mooiste wat je kunt doen, ook jij kan iemand iets vergeven waar hij/zij enorm veel spijt van heeft maar dit nooit zo hardop heeft durven vertellen.

Werk

Niets staat je in de weg om de mogelijkheden die je geboden worden in te vullen, dus doe dit ook niet. Wees vandaag niet te optimistisch. In het geluksspel kan rond de middaguren op goede winst gerekend worden. Je bent trouw aan je eigen ideeën en kunt deze duidelijk verwoorden.

Liefde

Analyseer de dingen die gebeuren en kies je momenten om te schitteren. De komende uren kan je niet al teveel overkomen want die sterren boven je staan redelijk gunstig voor je. Familie is een belangrijk item, zorg ervoor dat je je zoveel als mogelijk afzijdig houdt van allerlei conflicten, uiteraard zolang je eigen belangen hier niet de dupe van worden. Carpe Diem.

Gezondheid

Je nieuwe energie is niet alleen goed voor je lichaam, maar ook voor je geest. Zoek wat meer afleiding en vertrouw erop, dat je vanzelf weer in je oude ritme zult komen. Je moet vandaag erg oplettend zijn. Samen is vele malen beter dan alleen, zorg eens voor wat gelijkgestemden en praat met elkaar.