Horoscoop
Horoscoop

Horoscoop Leeuw 21 oktober

Algemeen

Een dagje brainstormen en zaken plannen voor de komende periode, daar is het nu de tijd voor. Soms is het niet het juiste moment om direct te reageren maar kan je beter even wachten en wat geduld tonen zodat je volledig op krachten bent gekomen. Soms moet je een stapje terug doen en je tijdelijk in dienst van iemand anders stellen wil je mooie successen boeken. Verbruik niet te veel kracht en energie, want die zal je hard nodig hebben de komende weken, dat wordt zwoegen.

Werk

Op financieel gebied staan je enkele aangename verrassingen te wachten. Niets wil lukken, vertrouw nu alleen op jezelf, dat is veel beter dan op anderen te steunen. Aangezien een bepaald aanbod van iemand komt, die je enigszins wantrouwt, moet je sceptisch zijn. Tijd van uitdagingen is voorbij, snel wordt het alleen maar beter.

Liefde

Denk goed na over waar je aan begint, een relatie voor de lange termijn of toch nog even niet? Zorg dat je niet toegeeft aan negatieve stemmingen en omring je met mensen die iets positiefs bij jou teweegbrengen. Je wordt geaccepteerd zoals je bent dus blijf jezelf. Ja, wat moeten we hiermee, de dagelijkse taken putten je redelijk uit en echt puf heb je niet meer.

Gezondheid

Je hoeft je nu even nergens meer zorgen om te maken. Het lijkt alsof jij niet weet hoe sterk je kunt zijn, als je maar echt iets wilt. Bevrijd je van energievretende ergernissen en blaas liever eens wat stoom af dan je altijd maar voor alles verantwoordelijk te voelen. Het vasthouden aan oude, emotioneel onduidelijke toestanden kan zorgen voor een minder prettig gevoel.