Horoscoop
Horoscoop

Horoscoop Kreeft 21 oktober

Algemeen

Je bent je ervan bewust dat je je onnodig zorgen maakt, doe dit niet want het maakt toch niets uit. Laat je niet leiden door anderen, ga je eigen ideeën achterna en probeer ze vorm te geven, dat is toch veel leuker. Houd dingen en zaken vandaag dicht bij je en vertrouw ze niet aan iemand anders toe, want er zou wel eens misbruik van gemaakt kunnen worden. Je bent een vriendelijk persoonlijk, gebruik jouw vriendelijkheid om mensen voor je te winnen.

Werk

Wees alert op profiteurs, niet iedereen kan meedelen in jouw succes. Doe gewoon even rustig met je geld, het kan helemaal geen kwaad als je een wat beter besef van geld krijgt. Een wens, die al geruime tijd op je lijstje staat, kan het best tegen het einde van de dag gerealiseerd worden. Je maakt je plannen met een vooruitziende blik, daarom is deze dag erg gunstig. Het is de tijd om lang gekoesterde voornemens nog eens aan een kritische blik te onderwerpen.

Liefde

Doe eens gek en verras je vriend(in) eens. Oordeel niet te snel, soms heeft het leren kennen van iemand gewoon wat tijd nodig. Je loopt al een tijdje met een probleem in je hoofd maar het is nu tijd om met volle energie dit probleem aan te pakken en dat gaat je ook lukken. Je loopt al een tijd rond met iets dat zwaar op je schouders rust, laat het gaan en praat erover. Het wordt een fijne dag voor je, maar je zult wel hier en daar een duidelijk beeld voor jezelf moeten creëren.

Gezondheid

Probeer eens wat meer fruit en groente te eten, je lichaam heeft het nodig. Probeer liever niet om jezelf met cafeïne op te peppen. Praten en niet weer op die telefoon, een persoonlijk gesprek geef zoveel extra signalen af tussen mensen. Gewoon even een dagje yin en yang en je zult zien wat dit doet met je lichaam en geest. Samen is vele malen beter dan alleen, zorg voor wat gelijkgestemden en praat met elkaar.