Horoscoop
Horoscoop

Horoscoop Boogschutter 21 oktober

Algemeen

Soms is het verstandiger om je, ondanks dat je het makkelijk kan, iets terughoudender op te stellen. Denk goed na als je een voorstel van iemand krijgt. Actief zijn, dat kan jij wel, maar neem ook je rustmomenten want die zijn zeker net zo belangrijk voor je. Vergeven is misschien het mooiste wat je kunt doen, ook jij kan iemand iets vergeven waar hij/zij enorm veel spijt van heeft maar dit nooit zo hardop heeft durven vertellen.

Werk

In deze goede fase hoef je niet bang te zijn dat je een foute beslissing maakt. Je aanleg voor het samenbrengen van zeer uiteenlopende meningen brengt je veel waardering. De gedachte aan een nieuwe weg behoort tot de mogelijkheden en dat geeft je vleugels. Je handelt op het moment voorzichtig, en dat gaat je goed af.

Liefde

Zorg ervoor dat je er zeker van bent als je iemand je liefde wilt verklaren want een weg terug is er niet meer. Je zit in de kracht van je leven, je voelt je jong en je fantasieën kennen geen grenzen. Je hebt jezelf nu lang genoeg verborgen, laat zien wie je bent en geniet van alles. Je bent meer dan aardig bezig.

Gezondheid

Samen is vele malen beter dan alleen, zorg voor wat gelijkgestemden en praat met elkaar. Neem het leven zoals het is. Denk niet teveel na vandaag, je hebt genoeg op je bordje liggen. De dingen die gedaan moeten worden pak je vandaag energiek aan.