Horoscoop
Horoscoop

Horoscoop Weegschaal 18 oktober

Algemeen

Als jij je tijd wat beter in kunt plannen dan zal je zien dat je meer in evenwicht kan komen en zullen de plannen die je hebt ook eenvoudiger te realiseren zijn. It’s pay it forward time, deel jouw succes eens met iemand waar jij veel aan te danken hebt, je krijgt het dubbel en dwars terug, mooi he. Alles is tegenwoordig uiterlijk maar als jij je innerlijke waarden belangrijker vindt en hiermee je doelen nastreeft dan zul je succes boeken. Niet altijd is de kortste weg de beste maar neem dit keer de makkelijkste weg om je problemen op te lossen.

Werk

Je maakt je plannen met een vooruitziende blik, daarom is deze dag erg gunstig. Je presteert bijzonder goed op creatief gebied en je probeert op je omgeving je eigen ervaringen en wereldbeeld over te brengen. Wil je aan je ontwikkeling werken overleg dan wel van tevoren met je familie en vrienden want daar zou nog wel eens een wijze raad uit voort kunnen komen. Privé zul je rond de middaguren een ontmoeting hebben die een diepe indruk op je maakt Iedereen heeft wel eens wat financiële uitdagingen, sta er niet teveel bij stil, het is niet het einde van de wereld.

Liefde

Een voor jou zeer belangrijk persoon waardeert jouw hulpvaardigheid meer dan je denkt. Gebruik je zelfvertrouwen voor je toekomstplannen. Het is tijd voor een nieuwe mooie hartstochtelijke relatie of een oude liefde bloeit weer op, hmm something to think about. Je bent wat kritisch en terughoudend vandaag.

Gezondheid

Vandaag maak je je wel wat drukker over de zaken die in de wereld gebeuren. Je beschikt over erg veel lichamelijke kracht. Dingen die extra inspanning van je eisen moet je misschien even op een iets lager pitje zetten. Gebruik al je vrije tijd om lekker te rusten.