Horoscoop
Horoscoop

Horoscoop Waterman 18 oktober

Algemeen

Wat je nu in jezelf investeert zal je later dubbel en dwars terugkrijgen. Verlies je vrienden en kennissen niet uit het oog, spreek eens wat vaker af. De weg die je gekozen hebt is niet de meest eenvoudige, het zal je een hoop energie en doorzettingsvermogen kosten maar het is het waard. Niet iedereen heeft het beste met je voor en er wordt gezaagd aan je stoelpoten, kies gewoon een andere stoel.

Werk

Zonder je af en toe wat af, dingen in je eentje oplossen gaat je prima af Het is tijd om te knallen, als je je inspant, zul je echt iets bereiken. Je zegt alles wat er in je opkomt, niet om een ruzie uit te lokken, maar omdat je de behoefte hebt eerlijk te zijn. Neem initiatief! Iets waar je al een tijd mee rond loopt zou nu wel eens opgestart mogen worden, wees niet te voorzichtig want het komt gewoon goed. Je bent niet te stoppen: met volle kracht ga je je projecten te lijf, of dat anderen bevalt of niet.

Liefde

Alles verloopt beter voor je wanneer je op bepaalde momenten je rust neemt. Stop nu eens met dat vervelen, het geeft je geen goed gevoel dus stop ermee en zoek iets leuks uit om de verveling tot het verleden te laten behoren. De lucht vandaag zit vol met allerlei flirts maar wees voorzichtig. Praten met iemand is iets wat je snel moet doen, praten over de zaken die nu gebeuren.

Gezondheid

Op korte termijn heeft het drinken van cafeïne een opwekkend effect, maar op lange termijn is het niet goed voor je gezondheid. Let wat meer op je eten, het is de basis van energie en lichaam. Neem je rust wanneer het kan. Krop je problemen niet op, daar krijg je alleen maar last van.