Horoscoop
Horoscoop

Horoscoop Vissen 18 oktober

Algemeen

Zet je gevoelens vooraan en laat die beslissen en laat verplichtingen saaie verplichtingen zijn. Durf te vragen om hulp bij iets wat je lastig vindt, niet gevraagd is altijd Nee. De weg die je gekozen hebt is niet de meest eenvoudige, het zal je een hoop energie en doorzettingsvermogen kosten maar het is het waard. Het is tijd voor je om je sociale broek eens aan te doen en wat voor anderen te doen.

Werk

Even een dagje op je portemonnee zitten want zorg ervoor dan andere geen geld van je aftroggelen. Je bent vol zelfvertrouwen en bent tevreden met jezelf en je leven. Spaar je energie en probeer stress te verminderen door wandelingen in de frisse lucht. Herhaaldelijk zul je je ongewone, vaak zeer originele en creatieve ideeën kunnen uitvoeren.

Liefde

Let op wat je beloofd en aan wie want men houd je eraan. De tijd is gekomen dat je de afspraken die je de komende tijd maakt ook zeer serieus moet nemen, zo niet maak de afspraken niet. Wees zuinig met je tijd en zorg dat je dit efficiënt indeelt alleen dan is de kans op succes het grootst. Leer van het traject en de momenten en zorg dat je goed in kaart krijgt waar voor jou de grenzen liggen.

Gezondheid

Probeer alles wat minder positief is zoveel als mogelijk uit de weg te gaan, doe veel aan lichamelijke beweging, slaap genoeg en rust veel. Het lijkt alsof jij niet weet hoe sterk je kunt zijn, als je maar echt iets wilt. Het is van belang dat je innerlijk in balans bent en je energie goed gebruikt. Lichamelijke inspanning zorgt voor geestelijke ontspanning.