Horoscoop
Horoscoop

Horoscoop Tweelingen 18 oktober

Algemeen

Dominantie is niet altijd even fijn, hou deze periode in de gaten dat je niet te dominant bent richting de mensen in je directe omgeving of relatie. Even tot 3 tellen kan soms wel eens de sleutel tot succes zijn, wees niet te assertief maar haal eens wat vaker adem. Wat jij in het verleden en heden hebt geplant zal zich uitbetalen in de toekomst. Hou dingen en zaken vandaag dicht bij je en vertrouw ze niet aan iemand anders toe, want er zou wel eens misbruik van gemaakt kunnen worden.

Werk

Er gaan zich zoveel kansen voordoen dat jij het misschien wel eens erg druk kan krijgen. Je zult in deze tijd een hoop dingen voor elkaar krijgen, waar je tot voor kort niet eens aan durfde denken. Je kunt confrontaties beter niet uit de weg gaan, kom voor je mening uit, want die mag er zijn. Schrik er niet voor terug een openhartig gesprek zelf op gang te brengen.

Liefde

Pak sommige zaken eens anders aan dan dat je normaal doet, je zult zien dat dit best eens interessante successen tot gevolg kan hebben. Doordat er allerlei lasten van je schouders vallen kan je je eindelijk ontplooien. Je relatie kan alleen maar beter worden, de tijd van harmonie staat voor je deur. Wees zuinig met je tijd en zorg dat je dit efficiënt indeelt alleen dan is de kans op succes het grootst.

Gezondheid

Jouw brede interesse voor alle dingen in het leven brengen je momenteel snel in de verleiding om iets meer te ondernemen dan je aankunt. Ga bij het ontwerpen van een fitnessplan uit van je eigen verantwoordelijkheid. Als je je energie goed gebruikt, kun je net zoveel dingen doen als anders. Ga eens wat vaker naar buiten om nieuwe energie op te doen.