Horoscoop
Horoscoop

Horoscoop Stier 18 oktober

Algemeen

Verzamel mensen om je heen die je energie geven en geen mensen die je energie kosten. Hou het succes voor ogen waar je al een tijd over droomt, denk niet aan mogelijke tegenvallers of andere zaken, doe gewoon je ding en het zal goed komen. Alles gaat eigenlijk wel vanzelf, is net als in een automaat rijden. Ola, af en toe moet je even de minder positieve gedachten van je schouders vegen, heerlijk en dan er vol tegenaan, niets kan je tegenhouden.

Werk

Hoe gaat het met de financiën want je moet voor dergelijke zaken wel wat moeite doen. Je stemming is momenteel niet zo stabiel als anders en ook het denken gaat wat langzamer vandaag. Neem ook de kleine dingen van het leven serieus. Je moet ervoor oppassen om niet altijd macht over andere mensen te willen uitoefenen.

Liefde

Eindelijk kan je die droeve gedachten waar je een lange tijd last van hebt gehad terzijde schuiven, het is nu jouw tijd en tijd om te genieten en je te ontplooien. Leer van het traject en de momenten en zorg dat je goed in kaart krijgt waar voor jou de grenzen liggen. Contacten die je nu legt of versterkt, blijken van lange duur te zijn en je te ondersteunen. Laat je partner zich absoluut niet elke keer moeten bewijzen op nieuwe gebieden voor de liefde richting jou.

Gezondheid

Als je je echt ontspannen wilt voelen, moet je misschien eens aan yoga of meditatie denken. Je weet zelf niet, wat je allemaal kunt, als je het maar echt wilt. Whoepsa, even een lagere versnelling, gewoon even een paar stapjes terug en dan rustig weer voorwaarts. Je bent er zeker van dat je elk probleem wel alleen aankunt, wat natuurlijk een positieve uitwerking op je gezondheid heeft.