Horoscoop
Horoscoop

Horoscoop Steenbok 18 oktober

Algemeen

Het is tijd om je eens van je creatieve kant te laten zien, dat vind je diep van binnen erg leuk. De aanhouder wint, geeft niet te snel op want dan zal je merken waar precies jouw krachten liggen. Wat jij in het verleden en heden hebt geplant zal zich uitbetalen in de toekomst. Neem de tijd om na te denken over een beslissing.

Werk

De beste kansen op financieel gebied liggen het beste in de namiddag. Let wat op met mensen die jou voor hun karretje proberen te spannen, dat voelt uiteindelijk gewoon niet goed. Je hebt als geen ander sterrenbeeld het talent om andere mensen voor je te winnen. Denk erover na, hoe je je medestanders enthousiast voor je ideeën kunt maken.

Liefde

Ja de meeste mensen zijn nogal positief over jou. Spreek je gevoelens wat vaker uit en toon vertrouwen en je zult zien dat je er meer voor terug krijgt. Liefde en vriendschap is een tweezijdig iets, stel je open en laat je gewoon eens verrassen Hmm, ben je je familie al een tijdje uit het oog verloren zorg dan dat je het snel goed gaat maken want je zult het achteraf als meer dan prettig ervaren Nou, zo hebben de sterren al een tijdje niet voor jou gestaan betreffende de liefde dus ga er volledig voor en laat ze niet onbenut. Het is een dag als geen ander, bespreek dingen met je dierbaren want er zijn er nogal een paar die toch wel zwaar op je drukken.

Gezondheid

Blijf uit de buurt van toenemende druk. Je voelt je energiek en je beschikt over veel uithoudingsvermogen. Je hebt echt rust nodig op zijn tijd, zelfs de koning van de jungle heeft af en toe rust nodig. Je beschikt over veel kracht, bent vol energie en hebt zin om bezig te zijn.