Horoscoop
Horoscoop

Horoscoop Schorpioen 18 oktober

Algemeen

Geniet van de momenten en laat je eens een keer niet leiden door je temperament, af en toe is iets genoeg en hoeft het niet altijd beter. Je hebt niet zoveel waardering en erkenning nodig, hou dit vol want het gaat je prima af. Alles is tegenwoordig uiterlijk maar als jij je innerlijke waarden belangrijker vindt en hiermee je doelen nastreeft dan zul je succes boeken. Jouw ideeën zijn mooi maar pols je wel eens of deze ook door jouw omgeving worden geaccepteerd want zoniet dan hoef je ze ook niet uit te voeren.

Werk

De basis is de afgelopen dagen gelegd en vandaag kan je gaan oogsten, goed werk Jouw beste kansen liggen in de middaguren en de vroege avond. Maak deze middag gebruik van je winkansen. De gedachte aan een nieuw weg behoort tot de mogelijkheden en dat geeft je vleugels. Elk detail moet tot in de puntjes doordacht worden.

Liefde

Laat het leven je beïnvloeden want dat kan heel mooi zijn. Er zijn mooie momenten op komst voor jou. Zorg dat je een goed overzicht krijgt en behoudt zodat je een zorgvuldige beoordeling kan maken. Als iets te mooi klinkt dan is het waarschijnlijk ook zo dus laat je niet beetnemen door iemand die je allerlei moois beloofd.

Gezondheid

Als je je voornemens niet meteen kan waarmaken, moet je niet bij de pakken neerzitten, maar het gewoon opnieuw proberen. Je vriend(in) zal de extra aandacht zeer waarderen. De kracht van herstel zit in jezelf. Je mist je normale, stabiele levenslust.