Horoscoop
Horoscoop

Horoscoop Ram 18 oktober

Algemeen

Sommige mensen in je directe omgeving hebben bijna nooit iets positiefs te melden, denk daar eens goed over na en misschien moet je het contact beperken want dit kost jouw energie. Hallo Planner, niet alles hoeft van tevoren vast te staan, relax. Je hebt een iets wat onrustig gevoel in je lichaam, let op dat dit niet tot onvoorzichtigheid gaat leiden. Vandaag is het Caution Day voor jou, stel misschien wat belangrijkere beslissingen voorlopig even uit.

Werk

Wacht rustig af, een gunstigere uitgangspositie zal zich al snel voor je voordoen. Gebruik je kracht, dan zullen de resultaten zeker niet uitblijven. De middag is voor jou even spitsuur, dan bieden zich mooie kansen aan dus zorg dat als je jouw kansen verzilvert wilt hebben, je deze voorbereid in de ochtend. Goede financiën op dit moment, zal dat een mooie voorbode zijn voor later.

Liefde

Je bent wat gevoeliger dan anders en snel gekwetst maar hou er rekening mee dat men niet tegen je is. Materiele zaken zullen nu even van onderschikte aard moeten zijn. Jouw hart staat in vuur en vlam dus genoeg reden om te juichen. Doe even normaal zeg.

Gezondheid

Je geringe weerstand zorgt voor een verhoogde vatbaarheid voor infecties. Misschien zou je moeten overwegen, om met bepaalde vrienden iets te ondernemen, wat tot een gemeenschappelijk doel leidt. Ga eens naar het bos of strand en maak een lange wandeling met je vriend(in). Heb vertrouwen in je innerlijke groeiproces, schenk aandacht aan je dromen en aan schijnbare toevalligheden, ze kunnen erg nuttig zijn.