Horoscoop
Horoscoop

Horoscoop Leeuw 18 oktober

Algemeen

Blijf bij je goed doordachte aanpak want wijk je daarvan af dan wordt het totaal onoverzichtelijk en verwarrend. Wat onenigheid weet jij met goede aanwijzingen en structuur op te lossen. Stop aub geen tijd in zaken die wazig en twijfelachtig zijn, die gaan jou niet dat succes opleveren. Ja niet iedereen kan gelijk hebben, of toch wel.

Werk

Het maakt niet uit met welke ideeën je geconfronteerd wordt, je wilt steeds precies weten, hoe deze plannen te realiseren zijn. Deze dag is geschikt om iets uit te voeren, maar succes blijft afhankelijk van de indruk die je op andere mensen maakt. De gedachte aan een nieuw weg behoort tot de mogelijkheden en dat geeft je vleugels. Hou je aan je afspraken en wees duidelijk, als je samen plannen maakt.

Liefde

Jouw analytische eigenschappen gecombineerd met een flinke dosis gezond verstand zorgden er altijd weer voor dat jij de drijvende motor in je relatie bent en blijft. Ga niet op in het onrustige gevoel dat jij soms hebt, probeer het gewoon even te negeren. Breng wat meer tijd met je dierbaren door want je hebt ze best wel even wat verwaarloosd de laatste tijd. Misschien eens een keer afwijken van je vaste patroon zou best eens tot leuke verrassingen kunnen leiden.

Gezondheid

Het is momenteel niet nodig om je zorgen over je gezondheid te maken. Je hoeft je nu even nergens meer zorgen om te maken. Denk niet dat je alles alleen kan en moet doen. Blijf uit de buurt van toenemende druk.