Horoscoop
Horoscoop

Horoscoop Kreeft 18 oktober

Algemeen

Eentje vandaag om over na te denken: water hoopt zich op en wint daardoor aan kracht, stijgt en stroomt tenslotte over de hindernis heen. Positief zijn is een belangrijke eerste stap naar plezier en succes, gebruik jouw positiviteit want dat heb je genoeg. Vandaag zou ik even wat minder risico’s nemen je weet nooit hoe het allemaal loopt. Richt je vandaag op de huiselijke kring, dit moet je koesteren dus geniet ervan en stop er tijd in.

Werk

Je bent momenteel goed bezig, als je de tijd neemt om je afspraken goed te plannen. Als iets te mooi lijkt om waar te zijn dan is het ook vaak zo. Zorg dat je plannen zich op een rustige, natuurlijke manier kunnen ontwikkelen. Hou je financiën in de gaten ondanks dat je hier vaak een aparte aanpak voor kiest.

Liefde

In de sterren komt telkens tederheid naar voren, zal dit dat eindelijk het geval gaan worden, ga ervoor. Laat het leven je beïnvloeden want dat kan heel mooi zijn. Geniet van elk moment van een nieuw avontuur maar blijf wel met je voeten op de grond staan. Niet alles wat je hoort is waar, hou dat in gedachten maar soms kan het geen kwaad om het spelletje mee te spelen.

Gezondheid

Je vriend(in) zal de extra aandacht zeer waarderen. Probeer eens wat meer fruit en groente te eten, je lichaam heeft het nodig. Wissel inspanning af met de nodige rust. Ga eens lekker helemaal alleen naar het strand, bos of park en doe eens helemaal niets.