Horoscoop
Horoscoop

Horoscoop Weegschaal 17 oktober

Algemeen

Wees scherp en richt je energie alleen op dingen en zaken die het waard zijn, zoniet dan zul je een mooie en unieke kans mislopen. Tijd heelt vaak de wonden, laat sommige zaken voor wat ze zijn. De minder leuke periodes wisselen zich voor je af, probeer positief te blijven en maak kleine stapjes in het proces. Keep it simple and be honest zeker als het om jouw privéleven gaat, eerlijkheid duurt het langs.

Werk

Als je alles goed hebt voorbereid kun je vandaag je plannen verwezenlijken. Vertrouw op je eigen intuïtie. Leen deze periode even geen geld uit en doe niet mee aan weddenschappen voor geld. Je reserves zijn niet al te groot maar jij hebt niet zoveel nodig en al heb je het financieel even iets minder dan is dat geen enkel probleem voor jou, jij redt het wel, petje af Jij hoeft je niet al te druk te maken want dit is een rustige periode voor je.

Liefde

Al heb je verwijten genoeg, geef je partner af en toe het voordeel van de twijfel en wees niet te streng. Stop met je te ergeren aan van alles en nog wat. Probeer wat meer rekening te houden met de gevoelens van de andere ook al vind je dat erg lastig. Binnen de familiebanden zal een al wat langer durend probleem langzaam maar zeker opgelost worden.

Gezondheid

Kan je niet slapen, hit the road en maak een rondje in de buitenlucht. Let er vandaag op af en toe pauzes te nemen, dat zal je gezondheid ten goede komen! Overschat vandaag je lichamelijke conditie niet. Het is tijd om eens naar een ander te luisteren hoe hij/zij zijn leven invult, dit wil niet zeggen dat jij het ook zo moet doen maar het geeft je wel nieuwe inzichten. Je beschikt over veel lichamelijke energie en kunt hard en lang doorgaan, maar neem ook regelmatig je rust.