Horoscoop
Horoscoop

Horoscoop Waterman 17 oktober

Algemeen

Je maakt een mooie periode mee de komende dagen, laat je verrassen. Hou het succes voor ogen waar je al een tijd over droomt, denk niet aan mogelijke tegenvallers of andere zaken, doe gewoon je ding en het zal goed komen. Je hebt een zeer positieve uitstraling en als je dat mixt met andere gelijkgestemden dan kan dit alleen maar plezier opleveren. Have fun, doe gewoon lekker gek en geniet ervan maar wees wel voorzichtig want overschatting is een ander iets waar je tegenaan kunt lopen.

Werk

Persoonlijke initiatieven leiden tot goede prestaties. Het probleem is dat je je momenteel een beetje eenzaam voelt en niet in staat bent, om de afstand tussen jezelf en anderen te overbruggen. Dromen van de lotto winnen is ook niet realistisch dus daar kan je ook mee ophouden. Je vertrouwt op je eigen ideeën en overtuigingskracht in gesprekken met vriend(in) en eventueel collega's.

Liefde

Alles gaat vandaag eigenlijk vanzelf maar vergeet niet te genieten. Een hoop nieuwe vrienden is altijd mooi maar vergeet ook niet je wat oudere trouwe vrienden. Carpe Diem. Soms moet je even een stap op de plaats maken om de oplossing van een probleem te zien.

Gezondheid

Een nieuwe hobby of een sportieve bezigheid of gewoon onder gelijkgezinden zijn zal je goed doen. Je kunt je lichaam ontlasten en je beter voelen door over wat meer ontspanning te zoeken. Ga bij het ontwerpen van een fitnessplan uit van je eigen verantwoordelijkheid. Je zit momenteel boordevol energie.