Horoscoop
Horoscoop

Horoscoop Vissen 17 oktober

Algemeen

Laat het woord LEVENSKUNST eens door je hoofd gaan en bedenk wat het voor jou betekent. Hallootjes, vandaag kan je eindelijk je aangeboren leidinggevende en organisatorische talenten laten zien, succes. Blijf scherp en laat je totaal niet beïnvloeden door negatieve invloeden, gebruik je gezond verstand en dan komt het wel goed. Concentreer je vandaag, focus moet scherp zijn voor de dingen die je wilt doen.

Werk

Je doet nieuwe indrukken op en maakt goede vrienden. Verzamel verschillende aanbiedingen, laat je inlichten door een goed vakman en neem dan de tijd om zaken met elkaar te vergelijken. De uren tussen 1200 uur en 2000 uur zijn gunstig om zakelijk iets nieuws te beginnen. Het is belangrijk, dat je niet te veel hooi op je vork neemt, anders krijg je helemaal niets gedaan.

Liefde

Je wordt op de een of andere manier geremd door iets, zorg dat je dit snel kwijt raakt. Neem initiatief, luister naar je hart en laat je zien want alleen dan krijg je de dingen voor elkaar die je graag wilt. Als je nog niet helemaal je gevoelens op orde hebt voor een bepaald persoon neem dan gewoon even de tijd of het nu positief of negatief is. Geen oude ruzies meer want die los je gewoon op.

Gezondheid

Misschien moet je lid worden van een sportclub? Als je aan sport gaat doen, dan zul je heel snel resultaat boeken. Vertrouw op het afweersysteem van je lichaam. Rome is niet in één dag gebouwd, wees dus geduldig. Je zult je beter voelen, als je eens wat stoom afblaast.