Horoscoop
Horoscoop

Horoscoop Tweelingen 17 oktober

Algemeen

Op je werk of met je studie gaat het best goed, ga zo door. Laat alles vallen en ga werken aan je innerlijke balans, Yin en Yang behoren zoveel als mogelijk in balans te zijn. Als jij een spits zou zijn dan zou jij altijd op de juiste plek staan, neem dit gevoel mee want het maakt je een stuk zekerder. Het maakt niet uit wat je doet maar de enige constante is verandering, de komende dagen zullen bepaalde zaken een verandering teweeg brengen.

Werk

Er staan je mogelijkerwijs nog wel wat leuke financiële meevallers te wachten. Neem op dit moment niet te veel risico met aankopen. In elke groep, waar je mee te maken hebt, kun je je mening geven en je doelen realiseren. Je denkt nu: als het maar snel gaat.

Liefde

Laat eens zien uit welk hout jij gesneden bent. De dingen waar je al een tijdje op hoopt op het gebied van liefde en genegenheid zullen de komende dagen niet ongemerkt aan je voorbijgaan. Bedenk wel dat jouw stemming en geluk voor een groot gedeelte bepaald wordt door je vrienden, dankbaarheid is iets moois. Je hebt nu even tijd voor een welverdiende pauze en geniet er ook van.

Gezondheid

Het is een goed moment om afstand te doen van oude, ongezonde gewoonten en nieuwe wegen in te slaan. Je voelt je heerlijk maar probeer ook het waarom vast te leggen want zo wil je je altijd voelen. Je moet vechten tegen de innerlijke onrust die je van je slaap en je goede humeur berooft en naar je innerlijke stem luisteren. Doe wat samen met anderen het zal je rust geven.