Horoscoop
Horoscoop

Horoscoop Stier 17 oktober

Algemeen

Je geluk ligt voor het opraken vandaag maar je zal er wel iets voor moeten doen. Zet je gevoelens vooraan en laat die beslissen en laat verplichtingen saaie verplichtingen zijn. Het kan dat je de komende dagen een minder leuke beslissing moet nemen omdat zaken niet zo lopen als dat jij gewenst had. Soms hebben mensen tijdelijk wat ruimte nodig, ook in jouw omgeving zullen intieme contacten dit af en toe nodig hebben, respecteer dit.

Werk

Met de mensen uit je naaste omgeving kun je goed opschieten. Ook al valt het je in eerste instantie niet op, op de lange termijn zul je de vruchten plukken van je houding. Pas op dat je niet meer geld uitgeeft dan dat je hebt, overweeg eens wat geld opzij te leggen dat geeft je wat meer weerbaarheid. Je kunt door goede zelfkritiek onnodige conflicten vermijden en energie sparen.

Liefde

Wil je een keer gek doen dan kan het nu, pak gewoon eens het moment en zorg dat je onsterfelijk wordt. Afspraak is afspraak dus zorg dat je op tijd bent en je van de goede kant laat zien. Wees gewoon jezelf en ga je niet anders voordoen dan je eigenlijk bent, dat werkt uiteindelijk tegen je. Stel vandaag grote beslissingen uit en laat het even bezinken.

Gezondheid

Jij weet het beste wat goed voor je is, en dat zul je merken de komende tijd. Verlang vandaag niet teveel van jezelf. Je zet door bij grote inspanningen en kunt daarom ook moeilijkere taken aan. Je verzet de komende tijd meer werk met minder moeite.