Horoscoop
Horoscoop

Horoscoop Steenbok 17 oktober

Algemeen

Zet je gevoelens vooraan en laat die beslissen en laat verplichtingen saaie verplichtingen zijn. Let’s Rumble, het is de hoogste tijd om wat beslissingen te gaan maken en tot actie over te gaan. Je bent een vriendelijke persoonlijkheid, gebruik jouw vriendelijkheid om mensen voor je te winnen. Stop nu even met dat ijdele gedoe en je trots, er moeten gewoon dingen gebeuren, doe die gewoon.

Werk

Dromen van de lotto winnen is ook niet realistisch dus daar kan je ook mee ophouden. Wees alert op profiteurs, niet iedereen kan meedelen in jouw succes. Wacht rustig af, een gunstigere uitgangspositie zal zich al snel voor je voordoen. Niets wil lukken, vertrouw nu alleen op jezelf, dat is veel beter dan op anderen te steunen.

Liefde

Probeer met beide benen op de grond te blijven staan, blijf realistisch. Oordeel niet te snel, soms heeft het leren kennen van iemand gewoon wat tijd nodig Je loopt al een tijdje met een probleem in je hoofd maar het is nu tijd om met volle energie dit probleem aan te pakken en dat gaat je ook lukken. Een beetje meer gevoel geeft een beetje meer vrienden alhoewel je nog niet de waarde van deze vriendschappen goed in kan schatten. Step up and Lead, you will not follow.

Gezondheid

Zoek wat ontspanning op, ga lekker naar buiten of doe iets leuks met je vriend(in) Let een beetje op de gezondheid, laat sommige dingen gewoon zoals ze zijn en plaats niet overal een vraagteken achter. In plaats van te wachten op opdrachten, neem je zelf het initiatief en voer je je taken in een vlot tempo uit. Je zult je beter voelen, als je eens wat stoom afblaast. Als je je echt ontspannen wilt voelen, moet je misschien eens aan yoga of meditatie denken.