Horoscoop
Horoscoop

Horoscoop Schorpioen 17 oktober

Algemeen

Verzamel mensen om je heen die je energie geven en geen mensen die je energie kosten. Blijf bij de ideeën die je hebt en laat je niet van de wijs brengen. Soms is het niet het juiste moment om direct te reageren maar kan je beter even wachten en wat geduld tonen zodat je volledig op krachten bent gekomen. Je hardheid is niet hetgeen waar je op af wordt gerekend, het zijn je vaardigheden en die zijn goed.

Werk

Steek je energie vooral in mensen en dingen die het waard zijn, dat zal je veel voldoening geven. Neem initiatief! Iets waar je al een tijd mee rond loopt zou nu wel eens opgestart mogen worden, wees niet te voorzichtig want het komt gewoon goed. Er bestaan goede kansen, je persoonlijk te ontwikkelen. Speel gewoon eens een spelletje en kijk hoe het je vergaat, gaat het goed kopieer dit dan naar de echte wereld.

Liefde

Materiele zaken zullen nu even van onderschikte aard moeten zijn. Je zal moeten werken voor je relatie, vertrouwen krijg je maar moet je ook zien te behouden, let op je attitude. Je zult zien dat de negatieve gedachten vanzelf op zullen lossen, wat het in de ochtend bewolkt dan zal in de middag de zon voor je schijnen. Ja bij je omgeving sta je er goed op.

Gezondheid

Door af en toe eens een uurtje te gaan zwemmen, hou je je conditie op peil en je krijgt je geest wat meer afleiding. Een goede thee is bevorderlijk voor je bloedsomloop en je hart. Wees optimistisch en probeer alles van de positieve kant te zien. Eén dezer dagen vind je je innerlijk evenwicht weer terug.