Horoscoop
Horoscoop

Horoscoop Maagd 17 oktober

Algemeen

Je hebt een iets wat onrustig gevoel in je lichaam, let op dat dit niet tot onvoorzichtigheid gaat leiden. Geef mensen in je omgeving de ruimte en je zult zien dat zij zich ontplooien. Verbruik niet te veel kracht en energie want die zal je hard nodig hebben de komende weken, dat wordt zwoegen. Als jij je tijd wat beter in kunt plannen dan zal je zien dat je meer in evenwicht kan komen en zullen de plannen die je hebt ook eenvoudiger te realiseren zijn.

Werk

Alles heeft voors en tegens, overweeg beide kanten goed voordat je een beslissing neemt. Aarzel niet al het noodzakelijke te ondernemen, om er wat meer vaart achter te zetten. Je hebt een gelukkige hand in het spel, doe er iets mee. Op financieel gebied neem je mogelijk te veel werk op je schouders.

Liefde

Het nieuwe ik is voor jou op komst. Door je energieke manier van doen zul je de aandacht van anderen trekken. Je bulkt van de energie en met deze energie is er niemand of niets die jou tegen kunt houden om een succesvolle route te gaan bewandelen. Doordat er allerlei lasten van je schouders vallen kan je je eindelijk ontplooien.

Gezondheid

Jij kent je lichaam en geest het beste en luister goed naar je innerlijk wat je nodig hebt. Pas ervoor op, dat je jezelf niet overbelast en te veel van je lichaam vraagt. Wandel, jog, fiets of zwem met je vrienden om het hardst. Je kracht en uithoudingsvermogen, je dynamiek zijn enorm groot.