Horoscoop
Horoscoop

Horoscoop Leeuw 17 oktober

Algemeen

Deze dagen staan in het teken van geluk en succes, maak hier gebruik van. Hou het succes voor ogen waar je al een tijd over droomt, denk niet aan mogelijke tegenvallers of andere zaken, doe gewoon je ding en het zal goed komen. Wees scherp en richt je energie alleen op dingen en zaken die het waard zijn, zoniet dan zul je een mooie en unieke kans mislopen. Organiseer iets leuks want omgang met mensen is belangrijk voor je en geeft je die energie die jij nodig hebt.

Werk

Pas op dat je ergens niet teveel voor betaald, anders moet je later vechten om je geld terug te krijgen. Wil je wat extra's deze periode dan zul je er wat voor moeten doen want er liggen genoeg kansen voor het oprapen. De beste kansen op financieel gebied liggen het beste in de namiddag. Mensen waarderen je, en dat doet je heel goed.

Liefde

Let op wat je beloofd en aan wie want men houd je eraan. Je vrienden willen je graag helpen, laat dit gebeuren. Een hoop nieuwe vrienden is altijd mooi maar vergeet ook niet je wat oudere trouwe vrienden. Doe rustig aan en probeer niet teveel tegelijk te veranderen.

Gezondheid

Het is tijd om eens naar een ander te luisteren hoe hij/zij zijn leven invult, dit wil niet zeggen dat jij het ook zo moet doen maar het geeft je wel nieuwe inzichten. Je zult merken dat je niet zo energiek bent, je daartegen verzetten zal alleen maar zorgen dat je juist zal overbelasten. Je moet nu een beetje op je hoede zijn. Het is een goed moment om afstand te doen van oude, ongezonde gewoonten en nieuwe wegen in te slaan.