Horoscoop
Horoscoop

Horoscoop Kreeft 17 oktober

Algemeen

Wat onenigheid weet jij met goede aanwijzingen en structuur op te lossen. Innerlijke balans is onoverwinnelijk en dit bezit jij maar kan jij het ook behouden want zoja dan liggen de successen voor het oprapen. Zet je beste beentje voor vandaag want het geluk moet verdiend worden dus zweten en hard werken en dan zal je daar meer dan voor beloond worden. Het lijkt of er niets meer fout kan gaan voor je, maar hou in je achterhoofd dat dit slechts een periode is dus pak je kansen.

Werk

Verdeel je energie goed, vandaag. Goede financiën op dit moment, zal dat een mooie voorbode zijn voor later. Plannen zijn het makkelijkst te realiseren in de middag en avond, maar niet in de ochtenduren. Laat geen taken, die je zelf zou moeten doen, aan anderen over, want als er iets fout gaat, komen ze toch bij jou.

Liefde

Ja liefde is en mooi en de kennismaking zorgt ervoor dat je hart een stuk sneller gaat kloppen. Deze dag is een dag van creativiteit en liefde. Materiele zaken zullen nu even van onderschikte aard moeten zijn. Op korte termijn zal je iemand ontmoeten die je leven enorm zal verrijken.

Gezondheid

Je zelfbewustzijn is bijzonder groot. Probeer je slaapuurtjes te pakken want dat heeft een helende werking op jou. Een project zal goed lopen, want je beschikt nu over de kracht om een project tot het eind te volbrengen. Sla jezelf niet te snel op de borst, anders zullen mensen je geen schouderklopjes meer geven.