Horoscoop
Horoscoop

Horoscoop Boogschutter 17 oktober

Algemeen

Elke uitdaging is voor jou een persoonlijk iets, go get it Tiger, succes smaakt zoet. Het lijkt of er niets meer fout kan gaan voor je, maar hou in je achterhoofd dat dit slechts een periode is dus pak je kansen. Niet altijd is de kortste weg de beste maar neem dit keer de makkelijkste weg om je problemen op te lossen. Wees niet altijd zo bescheiden, je bent goed bezig en daar mag je best trots op zijn.

Werk

Alles heeft voors en tegens, overweeg beide kanten goed voordat je een beslissing neemt. Spaar je energie en probeer stress te verminderen door wandelingen in de frisse lucht. Verdeel je energie goed, vandaag. Je leven bevindt zich momenteel in een stijgende lijn en je wilt de zaken graag uitbreiden.

Liefde

Er zijn meerdere dingen waar jij goed in bent en die jou plezier en geluk geven dus ga op zoek naar die afwisseling. Je bent wat kritisch en terughoudend vandaag. Je loopt tegen een iets lastiger probleem aan wat niet direct op te lossen is. Het enige dat je nu nodig hebt is een beetje lef en dat heb je genoeg.

Gezondheid

Hoewel je er nu liever hard tegen aan zou gaan, moet je misschien even op de juiste momenten je rust nemen. Praat eens over jezelf met iemand die je vertrouwt, wat vind je leuk bijvoorbeeld. Zoek wat ontspanning op, ga lekker naar buiten of doe iets leuks met je vriend(in) Let een beetje op de gezondheid, laat sommige dingen gewoon zoals ze zijn en plaats niet overal een vraagteken achter. Zorg voor een gedoseerde hoeveelheid rust in combinatie met vitamines en mineralen en voor je het weet kan niemand je meer bijhouden.