Horoscoop
Horoscoop

Horoscoop Weegschaal 27 september

Algemeen

Laat alles vallen en ga werken aan je innerlijke balans, Yin en Yang behoren zoveel als mogelijk in balans te zijn. Dominantie is niet altijd even fijn, hou deze periode in de gaten dat je niet te dominant bent richting de mensen in je directe omgeving of relatie. Voor wat kleine hindernissen draai jij je hand niet om dus de taakjes die vandaag op het programma staan gaan je redelijk eenvoudig af. Have fun, doe gewoon lekker gek en geniet ervan maar wees wel voorzichtig want overschatting is een ander iets waar je tegenaan kunt lopen.

Werk

Neem op dit moment niet te veel risico met aankopen. Je bent de laatste tijd iets te slordig met je geld omgegaan. Je geeft wat al te makkelijk geld uit de laatste tijd. Je kunt door goede zelfkritiek onnodige conflicten vermijden en energie sparen.

Liefde

Al heb je verwijten genoeg, geef je partner af en toe het voordeel van de twijfel en wees niet te streng. In de sterren komt telkens tederheid naar voren, zal dit dat eindelijk het geval gaan worden, ga ervoor. Koester je vrienden, ze willen je alleen maar helpen dus weer hier attent op. Je bent meer dan aardig bezig.

Gezondheid

Wow jij kan lekker eten, zorg er alleen voor dat er ook wel vitamines en andere bouwstoffen naar binnen gaan Je bent aardig met je gezondheid bezig maar je mag best eens stiekem zondigen, geen probleem dat kan je namelijk makkelijk hebben. Je voelt je een beetje overspannen. Je denkt niet dat het noodzakelijk is, tegen andere mensen te vechten, omdat je weet dat je in deze stemming alles aankunt. Gun jezelf af en toe een pauze om op adem te komen.