Horoscoop
Horoscoop

Horoscoop Vissen 27 september

Algemeen

De belangrijkste factor naar succes dat bent jij zelf, twijfel niet en doe gewoon je ding. Doe de dingen op je eigen tempo en laat je niet opjagen. Wat je nu in jezelf investeert zal je later dubbel en dwars terugkrijgen. De enorme energie die je hebt vertroebelen wel enigszins jouw concentratie, probeer wat in balans te komen.

Werk

In de privésfeer heb je met name in de middaguren succes. Als je je af en toe eens terugtrekt, zul je zien dat het in zijn algemeenheid beter met je gaat. Blijf trouw aan je principes, als men je om de vinger probeert te winden. Je werkijver laat niets te wensen over.

Liefde

Er kan een reisje aankomen, hierdoor doe je veel nieuwe indrukken op en maak je veel contact. Verwaarloos je vriendenkring niet want het geeft je juist enorm veel energie. Jouw gevoelens lijken wel op een achtbaan, van boven naar beneden dit kan alleen maar slopend aanvoelen. Je zult zien dat de negatieve gedachten vanzelf op zullen lossen, wat het in de ochtend bewolkt dan zal in de middag de zon voor je schijnen.

Gezondheid

Je zelfbewustzijn is bijzonder groot. Eén dezer dagen vind je je innerlijk evenwicht weer terug. Als je last hebt van wat lichte gezondheidsklachten, denk er dan eens aan, dat ook natuurgeneesmiddelen goed kunnen werken. Als je een relatie hebt dan moet je er misschien wat meer tijd in steken.