Horoscoop
Horoscoop

Horoscoop Stier 27 september

Algemeen

Niet alleen Remi, maar alleen met anderen zul jij je diepste behoeftes kunnen bevredigen. Ja, niet iedereen kan succesvol zijn maar jij wel, heel goed dit betekent wel dat je voor een aantal mensen een voorbeeld bent, gedraag je er ook naar. Je kan wel eens wat arrogant overkomen, hou dit in de gaten want dit wordt niet altijd echt gewaardeerd. Even geen emotionele uitspatting meer, de tijd van opwinding, angsten en remmingen is nu even voorbij, eindelijk.

Werk

Overweeg eerst nauwkeurig alle stappen en handel volgens jouw eigen plan. Geniet wat vaker van het vertrouwen dan andere in je hebben, dat moet iets moois over jouw zeggen. Je bent niet te stoppen: met volle kracht ga je je projecten te lijf, of dat anderen bevalt of niet. Je leert tijdens een gezellige ontmoeting, leuke en invloedrijke mensen kennen, die je kunt vertrouwen.

Liefde

Wantrouw niet en niet doe je niet anders voor dan je bent, de mensen die je een compliment geven menen dit dus geniet ervan. Doe gewoon je ding en dan doe je op dit moment al even genoeg. Een dierbaar iemand voor jou wacht op een bericht van je. Af en toe een stapje op zijn plaats, het zogenaamde geduld wordt vanzelf beloond.

Gezondheid

Je kracht en uithoudingsvermogen, je dynamiek zijn enorm groot. Je kunt je nu bijna alles veroorloven zonder daarbij schade op te lopen, behalve in de vroege ochtenduren. Je voelt je over het algemeen niet al te energiek momenteel. Ondoordacht handelen kan vandaag leiden tot allerlei soorten ongelukjes, het maakt niet uit waar.