Horoscoop
Horoscoop

Horoscoop Steenbok 27 september

Algemeen

Tijd is een mooi gegeven voor je, het zal je duidelijkheid geven over hoe jouw omgeving op jou reageert. Niet elke discussie hoeft te leiden tot een overeenkomst en het zou zo maar eens kunnen zijn dat jij te maken gaat krijgen met een langdurig conflict, oeps. Nadenken is een abc’tje voor jou en alleen met goed nadenken zal je direct succes bereiken wat uiteraard ook je zelfvertrouwen aardig versterkt. Op je werk of met je studie gaat het best goed, ga zo door.

Werk

Het ziet er vandaag gunstig uit bij het maken van bepaalde afspraken. Een reis zal lonend zijn. Jij bent zo’n persoon, die niet halverwege de dingen ergens mee ophoudt. Je zegt alles wat er in je opkomt, niet om een ruzie uit te lokken, maar omdat je de behoefte hebt eerlijk te zijn.

Liefde

Een oude vriendschap komt weer om de hoek kijken. Teveel controleren kan opgebouwde relaties vertroebelen dus zorg dat je verstandig mee om gaat. Zorg ervoor dat je vandaag niet afgeleid wordt door mensen die onrust proberen te stoken Je krijgt wat je geeft, zorg ervoor dat je vrienden de juiste positieve aandacht van je krijgen en je zult mooie dingen terugkrijgen. Wat tijd met je vriend(in) doorbrengen kan nu prima, zorg alleen dat het een wat rustige en ontspannen sfeer is De tijd van onrust in je lichaam en hoofd is nu eindelijk voorbij.

Gezondheid

Vanaf het midden van de dag voel je je sterker dan je tot nu toe gevoeld hebt, daar gaan we weer knallen. Als je je echt ontspannen wilt voelen, moet je misschien eens aan yoga of meditatie denken. Waarschijnlijk heb je je wel eens beter gevoeld. Je hebt je energiereserves behoorlijk uitgeput.