Horoscoop
Horoscoop

Horoscoop Schorpioen 27 september

Algemeen

Je kan wel eens wat arrogant overkomen, hou dit in de gaten want dit wordt niet altijd echt gewaardeerd. Je maakt een mooie periode mee de komende dagen, laat je verrassen. Vandaag is het Caution Day voor jou, stel misschien wat belangrijkere beslissingen voorlopig even uit. Tijd is een mooi gegeven voor je, het zal je duidelijkheid geven over hoe jouw omgeving op jou reageert.

Werk

Je bezit het talent mensen, die tot nu toe op afstand zijn gebleven, over te halen aan jouw succes deel te nemen en je te helpen. Maak je niet druk als sommige andere dingen ten koste gaan van je werk of studie. Als iets te mooi lijkt om waar te zijn dan is het ook vaak zo. Grijp de kansen die je geboden worden.

Liefde

Jouw hart staat in vuur en vlam dus genoeg reden om te juichen. Beloftes zijn beloftes dus je kan ervan op aan dat deze nageleefd worden. Je ondernemingslust helpt je om bestaande problemen en uitdagingen met gemak te overwinnen. Er zijn mooie momenten op komst voor jou.

Gezondheid

Let de komende periode wat meer op de signalen van je lichaam, eet goed en neem op de juiste momenten rust. Je staat redelijk centraal dus wat je gedaan hebt moet je misschien nogmaals doen. Doe gewoon je ding en neem niet te veel hooi op je vork. Je moet vechten tegen de innerlijke onrust die je van je slaap en je goede humeur berooft en naar je innerlijke stem luisteren.