Horoscoop
Horoscoop

Horoscoop Leeuw 27 september

Algemeen

Je bent een mooi persoon en mensen willen je graag helpen maar laat blijken dat je het fijn vindt dat ze je helpen, samen is mooier dan alleen. Organiseer iets leuks want omgang met mensen is belangrijk voor je en geeft je die energie die jij nodig hebt. Even geen emotionele uitspatting meer, de tijd van opwinding, angsten en remmingen is nu even voorbij, eindelijk. Blijf bij de ideeën die je hebt en laat je niet van de wijs brengen.

Werk

De basis is de afgelopen dagen gelegd en vandaag kan je gaan oogsten, goed werk Jouw beste kansen liggen in de middaguren en de vroege avond. Alles is vandaag met hard werken verbonden. Je presteert bijzonder goed op creatief gebied en je probeert op je omgeving je eigen ervaringen en wereldbeeld over te brengen. Nieuwe initiatieven zijn vooral succesvol wanneer je ze in de middaguren uitvoert.

Liefde

Richt je op de toekomst want daar moet het gebeuren, hetgeen achter is al gebeurt en daar kan je niets meer aan veranderen. Je straalt en dat blijft niet onopgemerkt voor je omgeving. Vandaag zal dat kleine waakvlammetje in je hart weer volop gaan branden. Alleen als je je gevoelens, voor zover dit kan, op orde hebt kun je er ook echt van genieten.

Gezondheid

Vandaag first things first, rek je spieren even goed op en doe dit elke ochtend, je zult merken dat dit een goede ontspanning is. De grootste veranderingen vinden meestal opeens plaats, na een lange aanlooptijd. Je lichaam heeft deze dagen veel behoefte aan een opkikker. Ga eens naar het bos of strand en maak een lange wandeling met je vriend(in).