Horoscoop
Horoscoop

Horoscoop Kreeft 27 september

Algemeen

Denk goed na als je een voorstel van iemand krijgt. Je maakt een mooie periode mee de komende dagen, laat je verrassen. Hallo Planner, niet alles hoeft van tevoren vast te staan, relax. Bepaalde zaken gebeuren toch wel dus laat ze gewoon op je afkomen en participeer zodra ze er zijn.

Werk

Let erop dat je dagindeling goed gepland is en zorg voor voldoende ontspanning. Tussen 1400 en 1600 kun je vol vertrouwen een overeenkomst met iemand aangaan waarbij je inzet zich zal lonen. Wees vandaag niet te optimistisch. Probeer eens een rekenboekje te maken van je financiële situatie, wat komt erin en waar gaat het naar uit, best interessant.

Liefde

Zorg voor evenwicht en kijk eens goed in de spiegel. Ja, iemand moet het initiatief nemen en nu ben jij dit, of het nu sociale contacten en/of relaties zijn. Laat los en je zult zien dat je vanzelf weer openstaat voor de mooie dingen in het leven. Jouw optimisme ontgaat niemand, jij weet mensen enthousiast te maken en te motiveren, koester deze eigenschap.

Gezondheid

Je bent veel te snel bang, vooral wat je gezondheid betreft en dat maakt je een beetje onzeker. Wandel, jog, fiets of zwem met je vrienden om het hardst. Let er vandaag op af en toe pauzes te nemen, dat zal je gezondheid ten goede komen! Overschat vandaag je lichamelijke conditie niet. Je voelt je heerlijk maar probeer ook het waarom vast te leggen want zo wil je je altijd voelen.