Horoscoop
Horoscoop

Horoscoop Boogschutter 27 september

Algemeen

Onderneem de komende periode meer met je direct vriend(in) en spreek de dingen door die jullie willen gaan doen zodat er geen verwarring komt. Alles moet je leren kennen en ervaren maar wees voorzichtig met zaken en mensen die je nog niet kent. Verzamel mensen om je heen die je energie geven en geen mensen die je energie kosten. Jij zit achter het stuur vandaag en hou dat ook zo.

Werk

Nu kun je de basis leggen voor succes op beroeps- maar vooral ook financieel gebied. Zonder je af en toe wat af, dingen in je eentje oplossen gaat je prima af Het is tijd om te knallen, als je je inspant, zul je echt iets bereiken. Je wilt conflicten liever uit de weg gaan, omdat je je niet zo sterk voelt als anders. Je bent op dit moment enorm succesvol.

Liefde

Alles verloopt beter voor je wanneer je op bepaalde momenten je rust neemt. In de toekomst moet het gebeuren, leef niet in het verleden. Je bulkt van de energie en met deze energie is er niemand of niets die jou tegen kunt houden om een succesvolle route te gaan bewandelen. Uit nieuwe contacten kunnen mooie dingen voortvloeien.

Gezondheid

Vandaag first things first, rek je spieren even goed op en doe dit elke ochtend, je zult merken dat dit een goede ontspanning is. Het beste idee, het diepste inzicht heeft geen zin, als je het niet in de praktijk brengt. Er staan je een paar goede dagen te wachten, je gezondheid wordt weer stabiel en je voelt je energiek. Je geringe weerstand zorgt voor een verhoogde vatbaarheid voor infecties.