Horoscoop
Horoscoop

Horoscoop Ram 24 september

Algemeen

Alles gaat eigenlijk zijn gangetje bij jou en laten we daar vooral geen verandering in aanbrengen. Als jij een spits zou zijn dan zou jij altijd op de juiste plek staan, neem dit gevoel mee want het maakt je een stuk zekerder. Laat je niet leiden door anderen, ga je eigen ideeën achterna en probeer ze vorm te geven, dat is toch veel leuker. Alles gaat eigenlijk wel vanzelf, is net als in een automaat rijden.

Werk

Wil je aan je ontwikkeling werken overleg dan wel van tevoren met je familie en vrienden want daar zou nog wel eens een wijze raad uit voort kunnen komen. Aangezien je al vanaf de ochtenduren dankzij de gunstige stand van de planeten enthousiast bent, weet je zelfs sceptici voor je te winnen. Je kunt door je innerlijke balans je omgeving bij problemen van dienst zijn. Je uitstekende organisatorische kwaliteiten zullen je helpen alles goed voor elkaar te krijgen.

Liefde

Liefde en vriendschap is een tweezijdig iets, stel je open en laat je gewoon eens verrassen Hmm, ben je je familie al een tijdje uit het oog verloren zorg dan dat je het snel goed gaat maken want je zult het achteraf als meer dan prettig ervaren Nou, zo hebben de sterren al een tijdje niet voor jou gestaan betreffende de liefde dus ga er volledig voor en laat ze niet onbenut. Op het gebied van liefde en gevoelens lig je onder een vergrootglas, alles lijkt uitvergroot te worden. Complimenten zijn meestal gemeend, geniet ervan maar ga er niet van naast je schoenen lopen. De komende uren zullen wat van je vragen.

Gezondheid

Je lichamelijke weerstand is weliswaar nog beperkt, maar je krijgt steeds meer zin in dingen. Eet gezond, dus veel groente en fruit. Het volgen van een natuurlijk levensritme kan ook bij jou tot succes leiden. Als er conflicten op komst zijn, ga dan rustig de confrontatie aan, je zult je bevrijd voelen.