Horoscoop
Horoscoop

Horoscoop Waterman 16 september

Algemeen

Je loopt al een aardige tijd met iets in je hoofd maar je weet dit niet op te lossen, heel vervelend maar ga niet overhaast te werk want de oplossing komt binnenkort. Blijf scherp vandaag wat sommige zaken worden mooier voorgesteld dan dat ze daadwerkelijk zijn. Als je een beslissing moet nemen ga dan gewoon op je gevoel af en kies de weg van de minste weerstand. Luiheid is niets voor jou, jij moet aan de slag zijn om je ei kwijt te kunnen.

Werk

Blijf trouw aan je principes, als men je om de vinger probeert te winden. Een vervelende en ergerlijke situatie zal nu eindelijk worden opgelost. Je zult later zelf ook de vruchten plukken van je innerlijke rust. Steek je energie vooral in mensen en dingen die het waard zijn, dat zal je veel voldoening geven.

Liefde

Je zou zo graag een prettige relatie hebben, maar sta jezelf hierbij dan niet in de weg. Je bent in een soort Zen-periode beland, je bent in evenwicht en brengt mooie rustige periodes thuis of in je vriendenkring door. Vandaag is de dag dat je kunt schitteren. Probeer wat meer bewust te zijn van de gevoelens van de mensen in je naaste omgeving, ze geven om je.

Gezondheid

Een project zal goed lopen, want je beschikt nu over de kracht om een project tot het eind te volbrengen. Ga nu eens achter je telefoon vandaan en onderneem iets, ga sporten of zoek een leuke hobby. Wandel, jog, fiets of zwem met je vrienden om het hardst. Je weet zelf niet, wat je allemaal kunt, als je het maar echt wilt.