Horoscoop
Horoscoop

Horoscoop Vissen 16 september

Algemeen

Elke uitdaging is voor jou een persoonlijk iets, go get it Tiger, succes smaakt zoet. Hallo Leidertje, vandaag kan je eindelijk je aangeboren leidinggevende en organisatorische talenten laten zien, succes. Easy peasy, als jij je volledige arsenaal van krachten zou bundelen dan zou elk project zo klaar zijn maar wees zuinig met je krachten. Anderen valt het op dat je je gedraagt als een reddende engel.

Werk

Ook voor onderhandelingen en het maken van afspraken is deze dag gunstig. Je zou in deze tijd in ieder geval moeten proberen, om anderen zo min mogelijk voor het hoofd te stoten. Deze dag is gunstig voor alles wat met je werk of studie te maken heeft. Pas op dat je ergens niet teveel voor betaald, anders moet je later vechten om je geld terug te krijgen.

Liefde

Een straal zonlicht zal wonderen verrichten. Probeer eens iets meer extravert te zijn, je laat weinig mensen toe waardoor je niet echt te lezen bent. Leer van het traject en de momenten en zorg dat je goed in kaart krijgt waar voor jou de grenzen liggen. Je leert op korte termijn iemand kennen maar doe het rustig aan en kijk even de kat uit de boom.

Gezondheid

Als je last hebt van wat lichte gezondheidsklachten, denk er dan eens aan, dat ook natuurgeneesmiddelen goed kunnen werken. Ga eens naar het bos of strand en maak een lange wandeling met je vriend(in). Ga eens lekker helemaal alleen naar het strand, bos of park en doe eens helemaal niets. Je lichamelijke conditie is momenteel wat aan de zwakke kant, daarom moet je bij alles voorzichtiger aan doen dan normaal.