Horoscoop
Horoscoop

Horoscoop Tweelingen 16 september

Algemeen

Even tot 3 tellen kan soms wel eens de sleutel tot succes zijn, wees niet te assertief maar haal eens wat vaker adem. Sommige mensen in je directe omgeving hebben bijna nooit iets positiefs te melden, denk daar eens goed over na en misschien moet je het contact beperken want dit kost jouw energie. Niet altijd is de kortste weg de beste maar neem dit keer de makkelijkste weg om je problemen op te lossen. Laat je niet leiden door het onrustige gevoel in je lichaam want dit kan wel eens fataal zijn voor je gezondheid.

Werk

Je zegt alles wat er in je opkomt, niet om een ruzie uit te lokken, maar omdat je de behoefte hebt eerlijk te zijn. Verdeel je energie goed, vandaag. Neem op dit moment niet te veel risico met aankopen. De gedachte aan een nieuw weg behoort tot de mogelijkheden en dat geeft je vleugels.

Liefde

Optimisme kan in een adem met jou genoemd worden, je stemming is prima en je ziet alles met een mooie roze bril op. Step up and Lead, you will not follow. Het is goed dat je er volledig voor gaat en misschien geef je wel teveel maar dat weet je alleen als je het probeert. Je wordt onrustiger omdat een bepaald verlangen ontstaat voor opwindende belevenissen.

Gezondheid

Je nieuwe energie is niet alleen goed voor je lichaam, maar ook voor je geest. Sta open voor nieuwe dingen! Als je niet overdrijft met sporten, kun je ook geen gevaar lopen. Gebruik deze periode de kracht van de gunstige stand van de planeten voor iets dat je al lang had moeten doen: je levensstijl veranderen. Rust liever wat vaker uit, bijvoorbeeld op een bankje in het park na een gezonde wandeling.