Horoscoop
Horoscoop

Horoscoop Schorpioen 16 september

Algemeen

Zo je bent even weggeweest maar nu ben je weer in balans. Je geluk ligt voor het opraken vandaag maar je zal er wel iets voor moeten doen. Mogelijkheden genoeg om nu een belangrijke relatie verder uit te diepen en mooie plannen te maken, wat doe jij. Je bent een vriendelijke persoonlijkheid, gebruik jouw vriendelijkheid om mensen voor je te winnen.

Werk

Tussen 800 uur en 2000 uur heb je geluk op het gebied van vriendschap. Men heeft veel vertrouwen in jou, iets dat je snel verder helpt. Verzamel verschillende aanbiedingen, laat je inlichten door een goed vakman en neem dan de tijd om zaken met elkaar te vergelijken. Maak je niet druk als sommige andere dingen ten koste gaan van je werk of studie.

Liefde

Vergeet niet een uitnodiging aan te nemen, want hier zou wel eens iets moois uit kunnen komen. Jouw omgeving wil graag van jou een duidelijkheid standpunt, ze zitten niet te wachten op de zoveelste niet-kunnen-besluiter. Je leert iemand kennen, die iets voor je betekent en die de komende tijd een waardevol steun voor je zal zijn. Heb je een partner dan zul je vandaag iets huiselijker moeten zijn dan anders.

Gezondheid

Het is een goede tijd om oude ballast overboord te gooien en nieuwe aan boord te nemen. Je voelt je energiek en je beschikt over veel uithoudingsvermogen. Je voelt je over het algemeen niet al te energiek momenteel. In plaats van te wachten op opdrachten, neem je zelf het initiatief en voer je je taken in een vlot tempo uit.