Horoscoop
Horoscoop

Horoscoop Maagd 16 september

Algemeen

Ola, af en toe moet je even de minder positieve gedachten van je schouders vegen, heerlijk en dan er vol tegenaan, niets kan je tegenhouden. Hou de koers vast, tijd van nadenken is voorbij nu wordt het tijd om het gewoon te doen, knallen. Op je werk of met je studie gaat het best goed, ga zo door. Alles moet je leren kennen en ervaren maar wees voorzichtig met zaken en mensen die je nog niet kent.

Werk

Op financieel gebied neem je mogelijk te veel werk op je schouders. Je bent het beu om altijd maar andermans fouten ongedaan te maken. Er gaan zich zoveel kansen voordoen dat jij het misschien wel eens erg druk kan krijgen. Je geeft wat al te makkelijk geld uit de laatste tijd.

Liefde

De tijd is aangebroken om mooie nieuwe en interessante mensen te ontmoeten. Analyseer de dingen die gebeuren en kies je momenten om te schitteren. Ga je eigen weg en laat je leiden door je gevoel en niet door het advies van derden. Zorg ervoor dat je niemand teveel claimt, dit leidt alleen maar tot complicaties.

Gezondheid

Ga wat verstandiger om met energiereserves, en hou op met overdrijven en jezelf te overschatten. Als je je niet zo goed voelt, zoek dan afleiding en vertrouw erop dat je vanzelf weer in je oude ritme zult komen. Probeer wat afleiding te krijgen en ga wat meer sporten en let op je voeding. Ook jouw boog kan niet altijd gespannen zijn, af en toe moet je even tijd voor jezelf nemen.