Horoscoop
Horoscoop

Horoscoop Leeuw 16 september

Algemeen

Denk goed na over wat er precies moet gebeuren en begin er dan direct aan, stel vandaag geen zaken uit. Interessante periode voor je maar hou altijd voor ogen: de beste manier om het kwaad te bestrijden is een stap in de richting van het goede. Gezellig dagje vandaag want er staan mogelijk leuke kennismakingen en gebeurtenissen op het programma. Enjoy the day, meer hoef ik niet te zeggen.

Werk

Ga voorzichtig om met de vooruitgang die je boekt, anders houdt het op voor je het in de gaten hebt. Je zou soms wat voorzichtiger moeten zijn, aangezien je een dromer kan zijn: overschat je succes dus niet. Wees een beetje zuiniger op je geld! Ja iedereen heeft dat wel eens, een iets mindere periode, maak je niet druk doe gewoon wat rustig aan het dan komt het allemaal gewoon goed. Laat je bij het bepalen van je weg alleen door je eigen inzichten leiden.

Liefde

Neem even de tijd om het wat rustiger aan te doen en zorg dat je weer opgeladen bent. Een kleine flirt kan best wel eens aardige gevolgen hebben. Soms komen de dingen zoals ze komen, heb daar af en toe vrede mee en dan komt het vanzelf goed. Je bent op dit moment niet echt verlegen want je maakt toch echt wel makkelijk contact met nieuwe personen.

Gezondheid

Ook al ligt het niet in je aard, plan je dagindeling van de komende tijd eens wat nauwkeuriger. Praten en niet weer op die telefoon, een persoonlijk gesprek geef zoveel extra signalen af tussen mensen Gewoon even een dagje yin en yang en je zult zien wat dit doet met je lichaam en geest. Rust liever wat vaker uit, bijvoorbeeld op een bankje in het park na een gezonde wandeling. Lichamelijke arbeid komt voor geestelijke, aangezien de eerste meer energie verbruikt.