Horoscoop
Horoscoop

Horoscoop Kreeft 16 september

Algemeen

Hou de koers vast, tijd van nadenken is voorbij nu wordt het tijd om het gewoon te doen, knallen. Structuur is voor jou iets moois, doe gewoon je dingetjes vandaag zodat je hierna genoeg tijd hebt om je creativiteit los te laten. Elke uitdaging is voor jou een persoonlijk iets, go get it Tiger, succes smaakt zoet. Je hebt iets niet zo handig gedaan en om geen gezichtsverlies te leiden moet je even een rustig moment uitkiezen om je terug te trekken.

Werk

Vandaag is een dag van innerlijke rust en tevredenheid, niet van onzekerheid, waarvan je anders misschien veel last hebt. Iemand probeert een spelletje met je te spelen, wees dus terughoudend, ook als je je even geen raad weet. Er staan je mogelijkerwijs nog wel wat leuke financiële meevallers te wachten. In de situatie waarin je je momenteel bevindt, is het mogelijk dat je te veel hooi op je vork neemt.

Liefde

Een oude bekende zoekt je op en vraag je raad. Er kunnen problemen optreden met mensen die je van vroeger kent. Zijn er onenigheden met jouw anchor los het dan gewoon op. Blijf niet nadenken over de verschillende uitnodigingen die je krijgt want voor je het weet zit je in de sleur van het alledaagse leven.

Gezondheid

Je voelt je energiek en je beschikt over veel uithoudingsvermogen. Je zou momenteel meer op je gezondheid moeten letten. Ga niet te veel op in je dromen maar houd de praktische zaken liever goed in het oog. Je lichamelijke weerstand is op dit moment bijzonder groot.