Horoscoop
Horoscoop

Horoscoop Boogschutter 16 september

Algemeen

Blijf scherp vandaag wat sommige zaken worden mooier voorgesteld dan dat ze daadwerkelijk zijn. Eentje vandaag om over na te denken: water hoopt zich op en wint daardoor aan kracht, stijgt en stroomt tenslotte over de hindernis heen. De belangrijkste factor naar succes dat bent jij zelf, twijfel niet en doe gewoon je ding. Voor wat kleine hindernissen draai jij je hand niet om dus de taakjes die vandaag op het programma staan gaan je redelijk eenvoudig af.

Werk

Even een dagje op je portemonnee zitten want zorg ervoor dan andere geen geld van je aftroggelen. Na regen komt zonneschijn. Vooral voornemens op de lange termijn zijn gunstig, probeer ze hardnekkig en onverstoorbaar te realiseren. Aarzel niet al het noodzakelijke te ondernemen, om er wat meer vaart achter te zetten.

Liefde

Op het verkeerde been gezet worden door iemand die je dacht te kunnen vertrouwen is bijna ondenkbaar voor je. Een oude vriendschap komt weer om de hoek kijken. Je weet je vizier te verbreden wat betekent dat je een compleet nieuwe wereld kan gaan verkennen. Er kunnen problemen optreden met mensen die je van vroeger kent.

Gezondheid

Richt je blik op de toekomst. Ook jouw boog kan niet altijd gespannen zijn, af en toe moet je even tijd voor jezelf nemen. Deze tijd is geschikt voor voornemens, die lichamelijke kracht en besluitvaardigheid eisen, bijvoorbeeld sportieve activiteiten. Probeer je mindere puntjes te accepteren en gun jezelf wat vaker een uurtje rust waarin je wat energie kunt opdoen.