Horoscoop
Horoscoop

Horoscoop Waterman 15 september

Algemeen

Zit je iets dwars en moet erover gepraat worden, doe het dan want anders vreet het je op. Draag zoveel argumenten aan als mogelijk en gebruik je van nature overredingskracht want gelijk zal je krijgen. Even tot 3 tellen kan soms wel eens de sleutel tot succes zijn, wees niet te assertief maar haal eens wat vaker adem. Durf te vragen om hulp bij iets wat je lastig vindt, niet gevraagd is altijd Nee.

Werk

Jouw ondernemingslust geeft al je projecten vleugels. Je geeft wat al te makkelijk geld uit de laatste tijd. Mensen waarderen je, en dat doet je heel goed. Concentreer je op het wezenlijke en verlies de feiten niet uit het oog.

Liefde

Je kan wel eens wat risico nemen want je gezonde verstand zorgt er eigenlijk altijd wel voor dat het weloverwogen risico’s zijn en zeker geen levensgevaarlijke zaken. Gebruik je zelfvertrouwen voor je toekomstplannen. Liefde en vriendschap is een tweezijdig iets, stel je open en laat je gewoon eens verrassen Hmm, ben je je familie al een tijdje uit het oog verloren zorg dan dat je het snel goed gaat maken want je zult het achteraf als meer dan prettig ervaren Nou, zo hebben de sterren al een tijdje niet voor jou gestaan betreffende de liefde dus ga er volledig voor en laat ze niet onbenut. Laat de dingen toch gewoon eens gaan zoals ze gaan.

Gezondheid

Je moet je losmaken van de dingen waar je tot nu toe veel belang aan hechtte. Zorg de komende tijd voor voldoende slaap en een regelmatige dagindeling. Krop je problemen niet op, daar krijg je alleen maar last van. Pijn in de nek en ook in de schouders komen vaak door inspanningen of verkrampingen.