Horoscoop
Horoscoop

Horoscoop Vissen 15 september

Algemeen

Wow, dat was wel even een wat mindere periode maar het ergste is geweest dus neem even wat tijd voor jezelf. Laten we wel wezen als jij jouw balans hebt gevonden dan hoef je nergens voor te schamen en kan je onbevangen handelen, be proud you have done this yourself. Tijd voor een herziening, zet de dingen even allemaal op een rijtje en neem dan pas de beslissing. Ola, af en toe moet je even de minder positieve gedachten van je schouders vegen, heerlijk en dan er vol tegenaan, niets kan je tegenhouden.

Werk

Niet alles is het waard om te kopen Ben je wel eens in een kringloopwinkel geweest, sommige dingen, die je nu nodig hebt, zijn misschien ook tweedehands voordelig te verkrijgen. Jouw Ideeën zijn redelijk uniek en hiermee zou jij wel eens hoge ogen kunnen gooien. Je positieve houding zal waardering bij je vrienden en eventueel collega’s en werkgever wekken. Vandaag is een dag van innerlijke rust en tevredenheid, niet van onzekerheid, waarvan je anders misschien veel last hebt.

Liefde

Negativiteit en pessimisme daar doen we nu even niet aan, niet nu. Gebruik je zelfvertrouwen voor je toekomstplannen. Het is een dag als geen ander, bespreek dingen met je dierbaren want er zijn er nogal een paar die toch wel zwaar op je drukken. Maak eens een spontane afspraak of doe eens iets wat je nog nooit hebt gedaan.

Gezondheid

Je lichamelijke conditie is momenteel wat aan de zwakke kant, daarom moet je bij alles voorzichtiger aan doen dan normaal. Je perfectionisme zal op de lange duur slecht zijn voor je gezondheid. Het is belangrijk dat je plezier hebt in wat je doet. Als je je niet zo goed voelt, zoek dan afleiding en vertrouw erop dat je vanzelf weer in je oude ritme zult komen.