Horoscoop
Horoscoop

Horoscoop Steenbok 15 september

Algemeen

Hou de koers vast, tijd van nadenken is voorbij nu wordt het tijd om het gewoon te doen, knallen. Interessante periode voor je maar hou altijd voor ogen: de beste manier om het kwaad te bestrijden is een stap in de richting van het goede. Je bevindt jezelf in een lastig pakket, jij denkt dat jij gelijk hebt en de andere denken dat zij gelijk hebben, hoe ga je dit op lossen. Alles gaat eigenlijk wel vanzelf, is net als in een automaat rijden.

Werk

Er staan je mogelijkerwijs nog wel wat leuke financiële meevallers te wachten. Als je om raad gevraagd wordt moet je er ook moeite voor doen die te geven. Neem nu de juiste beslissing op het juiste moment, daar ben je altijd goed in geweest. Verzamel verschillende aanbiedingen, laat je inlichten door een goed vakman en neem dan de tijd om zaken met elkaar te vergelijken.

Liefde

Het geluk is voorhanden, dus strek je armen uit en grijp het. Je bent op en top jong in je hart en wilt de gehele wereld veranderen, wat let je. De teleurstelling in andere personen heeft je een belangrijke ervaring opgeleverd. Je vriendenkring steunen je door dik en dun dus daar hoef jij je geen zorgen over te maken.

Gezondheid

Wow jij kan lekker eten, zorg er alleen voor dat er ook wel vitamines en andere bouwstoffen naar binnen gaan Je bent aardig met je gezondheid bezig maar je mag best eens stiekem zondigen, geen probleem dat kan je namelijk makkelijk hebben. Je maakt indruk met je bijzondere kwaliteiten en je vakkundigheid. Vertrouw op jezelf en op je optimisme. Train niet alleen je lichaam maar besteed ook eens tijd aan de mindset.